Departamente
Home » Departamente

Resure Umane

Departamentul de HR este acel departament care, așa cum spune și numele, se ocupă cu resursa umană.

Mai exact, câteva din responsabilitățile acestui departament sunt medierea de conflicte, monitorizarea activității si menținerea motivării membrilor.

Acestea pot fi realizate doar prin menținerea unei comunicări cât mai bune cu membrii ligii, procesarea informațiilor primite de la aceștia și ulterior conceperea unor activități care să satisfacă scopul propus.

Aceste lucruri pot fi realizate doar de o echipă care pune preț pe bunăstarea colectivului și care dorește un mediu de lucru plăcut.

Deci, dacă te consideri o persoană sociabilă, inventivă și doritoare să rezolve probleme te aștept să lucrăm impreună.

Lucrăm cu oameni pentru oameni!

HR specialist having an interview with job applicant and candiadates waiting. Job interview, employment process, choosing a candidate concept. Pink coral blue vector isolated illustration

Relații publice

pr


Departamentul de Relații Publice sau PR este unul din cele mai interesante departamente care, împreună cu departamentul de Imagine, îți dă voi să explorezi toate colțurile creativității și să le materialzezi. Îți dă voie și te încurajează să gândești înafara cutiei. 

În general, oamenii care tind să se indrepte spre componenta de PR sunt deschiși și fiecare are viziunea lui, lucrul cel mai interesant este că părerile se fuzionează iar rezultatele sunt inedite. imagineDepartamentul Imagine se ocupă cu tot ceea ce ține de grafică, atât pentru proiectele prezente în ligă cât și următoarele evenimente care apar în decursul anului, pe lângă acest lucru, grafica aduce un mare impact publicului și inițiază curiozitate.

Membrii din departament sunt deschiși, prietenoși și creativi, încărcați cu idei ingenioase pentru realizarea unei lucrări grafice optimă.3288574

financiar

Idea_1Departamentul financiar administrează resursa financiara a ligii si este fundamentul pe care se clădesc proiectele. Activitatea noastră se configurează pe doua planuri: strângerea de fonduri și scrierea de proiecte.

Tu vii cu o idee, iar noi avem resursele pentru a implementa proiectul!educational socialEducational-Social? Departamentul educational social, pune accent pe reprezentarea studenților și îmbunătățirea calității vieții de student, membrii departamentului dezvoltă în timp aptitudini de comunicare, reprezentare și formalitate, departamentul educational social menține o legătură permanenta cu conducerea facultății, reprezentații studenților, studenții și tot ceea ce înseamnă mediul academic.


Interesting chemistry facts online searching. Self education, exam preparing, Internet surfing. Man and woman characters browsing scientific website. Vector isolated concept metaphor illustration.