2%

Campania 2% reprezintă o măsură din Codul Fiscal ce prevede redirecţionarea a 2% din impozitul pe venit către o organizaţie non-guvernamentala (ONG), non profit. Practic, aşa impui statului modul în care vrei să fie cheltuit o parte din impozitul tău, dacă nu impui ei vor fi redirecţionaţi de către stat către altceva.

De ce 2% către L.S.F.E.E.?

Fiind o organizaţie studenţească, fondurile noastre sunt limitate. Pentru realizarea unor proiecte reuşite avem nevoie de diverse resurse, iar la final, fiecare sponsorizare reprezintă un suport important. Scopul nostru este de a reprezenta drepturile, obligațiile și interesele studenților din cadrul facultății de Electrotehnică și Electroenergetică din cadrul Universității Politehnica Timișoara, proiectele noastre ajută în dezvoltarea profesională şi personală a studenților.

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit către L.S.F.E.E.!

Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, ci este, în esenţă, o parte a bugetului de stat, o sumă în posesia căreia oricum nu putem intra. Tot ce trebuie făcut este să completezi formularul 230 şi să îl depui până la data de 15 mai 2017 la Administrația Financiară din orașul de domiciliu. Dacă esti din Timișoara lucrurile devin și mai simple, întrucât, odată completat, formularul poate fi preluat de un membru L.S.F.E.E. care îl va depune pentru tine.

Aici gasiți formularul 230.

Vă mulțumim pentru susținere!